Jacobs Woonconcept, dé exclusieve verdeler van BORA
Maak kennis met BORA X PURE, het innovatieve oppervlakte-inductiekookveld met ingebouwde kookveldafzuiging/luchtafvoer.
We pakken graag uit met de belangrijkste kenmerken:
- Eenvoudige bediening
- Uiterst stil
- Eenvoudig te reinigen
- Variabele warmhoudfunctie
- Minimalistisch design
- Maximale opbergruimte
Meer weten? Bekijk de filmpjes
Lekker met BORA!
Zalmblokjes met groene asperges en dilledressing
Voor 2 personen:
- 300 g zalmfilet (zonder huid)
- 400 g groene asperges
- 1 citroen
- 3 à 4 takjes dille, extra dille voor de garnering
- ½ knoflookteen
- Olijfolie, zout en peper
Voorbereiding:
Snijd de zalmfilet in blokjes van 4 x 4 cm, kruid ze met wat zout en bak ze 8 minuten op de voorverwarmde BORA Tepan roestvrijstalen grill (200 graden) in een scheutje olie.
Snijd het onderste puntje van de asperges en bak ze 5 minuten op de Tepan grill. Voor de dressing gebruikt u een klein kommetje.
Hak de dille fijn en voeg het citroensap en 2 eetlepels olijfolie toe. Snijd of hak de knoflookteen fijn en voeg toe. Kruid vervolgens met peper en zout.
Schik de gebakken vis met de asperges op de borden en druppel de dressing erover en garneer met wat takjes dille.