Niet te missen!

BEURSACTIE

Kom in de maand oktober langs en geniet van niet te missen deals!

De keuken is het middelpunt van ons leven. Hier wordt gekookt, gelachen en hebben we lief. 

Bij ons familiebedrijf vind je al 45 jaar keukens in alle stijlen en dat voor ieders budget. De meest innovatieve producten, ruime keuze in afwerking en materialen geven jouw keuken die persoonlijke touch.

Service, kwaliteit, vakmanschap en passie voor interieur staan bij ons centraal!

Wil je een keuken die écht bij je past? Kies je voor Jacobs Keukens

Jacobs Keukens - Keukens op maat -

ACTIE ACTIE ACTIE!

Geniet in de maand oktober van onze BEURSACTIE en een extra VERJAARDAGSCADEAU ter gelegenheid van onze 45e verjaardag. Kom dus snel langs in onze showroom te Ninove en maak samen met ons jouw droomproject waar. Of maak hier je afspraak!

KOOKDEMO'S

Op zaterdag 19/10 nodigen wij je graag uit op onze kookdemonstraties van AEG.

Tijdens deze demo’s zal onze kok je laten genieten van de heerlijke gerechten die klaargemaakt kunnen worden in de combi-stoomoven.  Ook zal hij de fameuze vacumeerlade demonstreren en jullie laten zien hoe praktisch dit toestel is.  

Twijfel je nog of een stoomoven in jouw keuken past? Gooi je te snel voedingswaren bij het afval en wil je graag minder ‘waste’ in je keuken? Kom dan zeker langs in onze showroom en laat je overtuigen van alle voordelen die deze toestellen te bieden hebben.

Iedereen van harte welkom, tijdens één van de sessies om 11h – 13h of 15h! 

Jacobs Keukens - Keukens op maat - KOOKDEMO'S

Voordelen VACUMEERLADE

  • Langere houdbaarheid: Geniet van producten die 2 tot 6 keer langer vers blijven, afhankelijk van hun aard en versheid.
  • Hygiënische garantie: Houd je producten vrij van bacteriën dankzij de luchtdichte verpakking, wat de hygiëne bevordert doordat er niets in of uit kan.
  • Behoud van gewicht en smaak: Door het vacuümverpakken blijven de sappen en smaken behouden, terwijl uitdroging en vriesbrand worden voorkomen.
  • Malsheid van vlees bevorderen: Het rijpingsproces van vlees gaat door in het vacuüm, wat resulteert in een heerlijke malsheid.
  • Kostenbesparend: Koop in bulk en verdeel in handige porties die je vervolgens kunt vacumeren en invriezen, waardoor je uiteindelijk geld bespaart.
  • Tijdbesparend: Maak extra porties in het weekend en vries ze in voor drukke avonden. Haal de vacuümverpakking uit de vriezer en warm deze direct op in de stoomoven of een pan met water voor een snelle en verse maaltijd.
  • Plaatsbesparend: Door het voedsel te vacumeren wordt de lucht weggenomen en neemt de verpakking veel minder plaats in beslag.

Voordelen STOMEN

  •  Je kan hele maaltijden tegelijk in de oven doen: Stop zalm, asperges, cherrytomaatjes tegelijkertijd in de oven en na 11 minuten kan je al aan tafel.
  • Een combi-stoomoven is multifunctioneel.: Je kan de stoomoven gebruiken om te ontdooien, opwarmen (regenereren), pocheren, grillen, etc. Zonder dat de oorspronkelijke kwaliteit van het voedsel verloren gaat.
  •  Je kunt ruimte besparen in je keuken: Doordat je alles in de stoomoven tegelijk kan bereiden, heb je niet per se meer een grote kookplaat met vijf zones nodig of andere apparaten.
  •  Je hebt minder vaat: Doordat alles tegelijk in de oven gaat heb je ook minder afwas. Je hoeft namelijk niet elk ingrediënt apart te bereiden.
  •  Je kan gerechten heel precies bereiden: Met een combi-stoomoven kan je gerechten op een hele precieze temperatuur bereiden, daardoor zal het eten niet aanbranden of te gaar worden.
  • Je eten heeft meer smaak: Door te stomen blijft de smaak van je voedsel beter behouden, waardoor jij in je eigen keuken kunt koken als een chef.
  • Het is erg gezond: Niet alleen blijft de smaak behouden, ook voedingsstoffen, vitamines en mineralen blijven behouden. Daardoor haal je meer voedingsstoffen uit je gerecht.

Over de auteur
Jacobs Keukens - Keukens op maatShari
Shari Debremaeker – Interieurarchitect
Jacobs Keukens - Keukens op maat - Wenst u een offerte?
Jacobs Keukens - Keukens op maat - Wenst u een offerte?
Jacobs Keukens - Keukens op maat - Wenst u een offerte?
Jacobs Keukens - Keukens op maat - Wenst u een offerte?
Wenst u een offerte?
Wij ontvangen u graag in onze toonzaal!